Oproep voor wijkbewoners mee te doen met werkgroep Zorg en Welzijn Archipel/Willemspark. Bent u een praktische denker? Of iemand die nadenkt vóór hij optreedt? De werkgroep Zorg en Welzijn wil u graag leren kennen! Meldt u aan via tj.ypma@kpnmail.nl. Of met een briefje bij Ruud Klein: p/a Klokhuis, Celebesstraat 4, alhier.

Qua zorg en welzijn verandert er veel. Bronovo gaat sluiten, oudere wijkbewoners blijven langer thuis wonen, hun behoefte aan zorg neemt toe. Maar ook jongere mensen en jonge gezinnen in de wijk moeten eens beroep doen op zorgvoorzieningen. Is dat allemaal goed geregeld, of kan het beter?

Veel buurtbewoners kunnen uitstekend voor zichzelf zorgen. Bekommeren zich om hun buren als het slechter gaat. Maar gaat dat allemaal vanzelf goed, worden alle wijkbewoners erbij gehouden? Ook de expats? of kan het beter?

Heeft u signalen, goede ideeën, concrete plannen? Meldt u aan in de maand september. Dan nodigen we u in oktober uit voor een bijeenkomst.