20 juli 2019

Binnenkort zal na jaren (zeer) actieve inzet onze penningmeester en mede-initiatiefnemer zijn functie neerleggen. Daarom is er binnen het bestuur van de Stichting ArchipelpoëZie plaats voor een nieuw bestuurslid.

We zoeken iemand die ons wil helpen met de verdere ontwikkeling van de stichting. Muurgedichten zijn natuurlijk nog steeds de basis, maar sinds kort hebben we ook ons eerste raamgedicht gerealiseerd. Misschien heb jij wel goede ideeën over poëzie in de openbare ruimte?

Kennis van marketing en fondsenwerving is een pré. Uiteraard ben je geïnteresseerd in poëzie en ken je de (directe omgeving van) Archipelbuurt en Willemspark goed. Het zou mooi zijn als je er ook woont. Je herkent jezelf als doener en aanpakker en hebt een goed netwerk in de stad.

We vergaderen een tiental keer per jaar in een informele sfeer, ‘s avonds en op een doordeweekse dag, afwisselend bij één van de bestuursleden thuis.
Ben je geïnteresseerd in de functie? Neem dan contact met ons op via een reply op deze mail. Uiteraard behandelen we alle reacties vertrouwelijk.

Met hartelijke groet,
De Stichting ArchipelpoëZie –

Ruth van Rossum, Gilles Hooft Graafland, Derk Hazekamp, Jan Hein Schouw