Met trots kunnen we vertellen dat COMM intensief gaat samenwerken met Beeld en Geluid. Ons museum sluit op 20 juli 2019 haar deuren voor individuele bezoekers. Kom van vrijdag 12 t/m vrijdag 19 juli langs en krijg 50% korting op jouw museumbezoek!
Vanaf 20 juli kunnen alleen groepen op reservering terecht bij COMM Museum. Je blijft ook welkom bij COMM voor meetings en events.

Rondleiding
Wil je alle ins en outs weten over de collectie? Sluit op 19 juli aan bij de gratis rondleiding met de gids. De rondleidingen zijn elk uur en starten vanaf 11:00 uur. Aanmelden kan op de dag zelf bij de kassa.

Speurtocht kado
Je kunt de laatste week ook zelf het museum ontdekken met onze gratis speurtocht! Op = op.

COMM Shoppen!
Neem zeker een kijkje in de COMM Shop, waar je de leukste spullen vindt. We houden een grote uitverkoop. Ontvang tot wel 50% korting.