7 juni 2019

Een terugblik van Duurzaam Den Haag
Hoewel wij altijd werken met het oog op de toekomst, is het ook goed om een keer terug te blikken op wat er allemaal bereikt is in 2018. Het afgelopen jaar stond vol met mooie mijlpalen en daar kunnen we best een beetje trots op zijn.

Tijdens acties van Operatie Steenbreek zijn er in totaal 13.691 stenen omgeruild voor planten en hebben we met de Werkgroep Duurzame Haagse Warmte 15 buurtinitiatieven ondersteund die aan de slag zijn met een eigen buurtwarmteplan. Daarnaast is de Nieuwe Energie Bootcamp in het leven geroepen, een evenement waarbij we met leuke en sportieve activiteiten mensen kennis laten maken met energiebesparing. We sloten aan bij twee Haagse festivals, waar bezoekers bewust werden om groen en energiezuinig te leven. Benieuwd wat we hiermee wilden bereiken? Lees dan hier ONLINE het Jaarverslag 2018!