The Bazaar of Ideas, Hoefkade 9 Den Haag

Samenleven in Den Haag

Bestaat er een Haagse identiteit? Hoe maken we met elkaar, met al onze verschillende achtergronden, Den Haag tot een fijne stad om samen in te leven? Ik vraag u om met ons mee te denken wat hiervoor nodig is. Daarom nodig ik u van harte uit voor de bijeenkomst ‘Jouw Den Haag, Mijn Den Haag, Ons Den Haag’ op donderdag 21 februari.Tijdens deze bijeenkomst komen verschillende thema’s aan bod over ‘Ons Den Haag’ en hoe we daar samen aan kunnen werken. Uw inbreng is van groot belang en draagt bij aan het vormgeven van het gemeentelijke actieprogramma integratie en inburgering 2019-2022.

Datum en tijd           Donderdag 21 februari van 18.30 uur tot 21.00 uur
Locatie                     The Bazaar of Ideas, Hoefkade 9 Den Haag
Aanmeldingen
U kunt zich tot 14 februari aanmelden door een e-mail te sturen naar  integratie@denhaag.nl. Vermeld daarbij uw naam en eventueel functie en organisatie. Er is plek voor maximaal 150 personen, meld u daarom snel aan! Na 14 februari ontvangt u een bevestiging van deelname met het programma van de bijeenkomst.

Ik ontmoet u graag op donderdag 21 februari. Met vriendelijke groet, Rachid Guernaoui, Wethouder Financiën, Integratie en Stadsdelen