Vrijwel elke vereniging of stichting zit te springen om extra doe- of denkkracht. Veel mensen overwegen vrijwilligerswerk te gaan doen, maar weten soms letterlijk niet waar ze het moeten zoeken. NLdoet is een prachtige gelegenheid om in actie te komen. Daarbij is het nog heel gezellig ook. De grootste vrijwilligersactie van Nederland (en Den Haag) is dit jaar op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart. Bent of kent u een maatschappelijke organisatie die nog wel wat kluspower kan gebruiken? Of heeft u zin om samen met collega’s, vrienden of teamgenoten aan de slag te gaan? Doe dan mee met de 15e NLdoet.

Voor aanmelding, extra informatie, het laatste nieuws en tips en inspiratie voor een fantastische NLdoet activiteit kun je terecht op de website Heb je als organisatie een vraag over NLdoet in Den Haag, mail dan met Wai-Kin Chung van PEP Den Haag: wk.chung@pepdenhaag.nl